Filarkiv/Mjukvaror

ROOM ANALYZER SOFTWARE:

Room Analyzer II Standard version 2.34 XTZ Software Downloader 2.34.exe
Room Analyzer II Pro version 2.34 XTZ Software Downloader Pro 2.34.exe

Tidigare programversion 2.0 Room Analyzer

xtz software downloader1. Ladda ned filen
2. Packa upp den (Använd win-rar)
3. Fyll i lösenorded. Lösenorder är: "De tre första siffrorna i ditt serienr som står på RA förpackningen"

Tidigare programversion 2.2 Room Analyzer IIxtz software downloader_ii.exe
Tidigare programversion 2.3 Room Analyzer II PROxtz software downloader_ii_pro.exe

OBS! Viktig information om Windows Vista:

xtz_room_analyzer_vista.pdf

Room analyzer Demo:

roomanalyzer_demo.zip

XTZ REMOTE:

xtz_remote.zip

xtz_remote_win7.zip

XTZ Remote Helpxtz_remote.pdf

MH-800:

Step by step guide:

1. Registrera er själv nedanför med ert serienummer.

2. När registreringen är genomförd och ni har era login-detaljer, ladda ner följande filer:

Dirac Audio Processor (Windows)Dirac Audio Processor (MAC only)MH-800 Manual
Tillbaka till webbplatsen