Om XTZ


Om XTZ



I över 30 år har jag på heltid jobbat med hifi och musikprodukter. Vårt team designar premiumprodukter för dem som tycker bra ljud är viktigt. Sedan jag var 12-13 år har jag ägnat mitt liv åt musik och dess reproduktion. Direkt efter mina elektronikstudier började jag arbeta inom detta område och fortsatte min passion för Hi-fi. År 2004 grundade jag XTZ Sound In Balance.



Med XTZ är mitt mål att leverera världens mest kraftfulla, detaljerade och emotionella ljudåtergivning. Med tiden har XTZ byggt upp ett globalt nätverk av kompetenta ingenjörer, tekniker och producenter som alla delar samma filosofi. Det är med denna passion för musik och många års erfarenhet som gör vårt team på XTZ unikt och kan att erbjuda high-end ljud med bästa möjliga pris / prestanda. Dagens produktportfölj hos XTZ innehåller hörlurar, mätsystem, förstärkare, subwoofers, stereo- och hemmabiohögtalare. Som en av de mest konkurrenskraftiga hifi-företagen i världen är vi ett av förstavalen för hi-fi- och hemmabioentusiaster över hela världen. XTZ är en återspegling av min personlighet, vem jag är och vad jag står för - rak, enkel och ärlig! 



Vår försäljningsmodell med direktförsäljning ger dig som konsument produkter som står högt över många andra i pris/prestanda.



Livet är kort och vi bör njuta av det! När du tar dig tid och njuter av musik - gör det med kvalitet.



Vänliga hälsningar,

Olle Eliasson, CEO

Image title


Direktförsäljningsstrategi



XTZ använder direktförsäljning som strategi ur en djup tro på dess fördelar för dig som kund. På grund av de saknade mellanleden, kan du som kund säkra upp en betydande summa pengar. Detta gör att du kan köpa en produkt med oöverträffat pris / prestanda-förhållande. En annan fördel är du kan beställa produkter efter dina önskemål på det mest bekväma sättet: från soffan hemma. Den snabba leveransen, gör att du mycket snart kan börja uppleva en värld av XTZ's ljud på bästa sättet.



Vår direktförsäljningsstrategi


Image title



Normal försäljningsstrategi


Image title





Lyssna på XTZ

Image title


Du kan uppleva våra högtalare antingen i XTZs showroom i Torup (Sverige) eller på plats hos en av våra olika partners i Europa och Asien. På dessa platser du kan se, känna och naturligtvis lyssna på våra högtalare.



Våra kompetenta och personliga representanter är tillgängliga för alla frågor och kommer att stödja er i uppbygganden av ert hifi-system. Tveka inte att kontakta oss om du söker efter en möjlighet att lyssna på XTZs högtalare.



Vi har inte mindre än 3 dedikerade ljudrum i Torup i olika storlekar, stil och karaktär. Boka gärna tid innan besöket. Välkomna!



Contact Us


XTZ Sound Balance AB
Gamla Nissastigen 17
31441 Torup / Sweden
Telefon: +46(0)345-20049
E-Mail: info@xtzsound.eu


Gör ett bra val - Välj XTZ!