Köp & Testa

  • Prova våra högtalare i den bästa miljön - ditt hem - i 30 dagar!
  • Få professionell rådgivning för att hjälpa dig att uppnå det bästa av din ljudanläggning
  • Inga säljare sätter press på dig att köpa utrustning.
  • 100% riskfritt - få pengarna tillbaka om du inte är nöjd
  • Ingen stress och ingen oorganiserad butiksmiljö att ta hänsyn till medan du lyssnar på högtalarna
  • Ta dig tid att hitta de bästa inställningarna för att få det perfekta ljudet i ditt rum.
Ett bra alternativ att köpa från din lokala återförsäljare.

När du utvärderar högtalarna vid återförsäljarens shop / showroom, vad du faktiskt hör är högtalarna och återförsäljarens lyssningsrum arbeta i en kombination tillsammans. Detta innebär att vad du faktiskt betalar för, är något som du inte kan ta hem. Ett högtalarljud kan variera eftersom det beror på många faktorer och det är därför du inte kommer att ha någon möjlighet att veta exakt hur det kommer att låta tills du hör det i ditt eget hem. Med tanke på detta, blir vår Köp & Try Policy ett perfekt alternativ till att köpa från din lokala återförsäljare / showroom.

Buy & Try är ett sätt för oss att bevisa kvaliteten på våra produkter och det ger dig det mest praktiska sättet att se till att du är nöjd med ditt köp. Vi vill också försöka hjälpa dig med vilka eventuella problem du kan ha med din konfiguration. Om du fortfarande inte nöjd efter detta, så kan du returnera högtalarna. Vi hjälper dig att uppnå bästa möjliga fraktkostnad för returen genom att utnyttja våra fraktavtal.

Villkor

Kostnaden för returfrakten betalas av kunden*. Vi lovar att erbjuda den bästa returfrakten genom att utnyttja våra fraktavtal. Returen måste godkännas av oss i förväg. När produkten är tillbaka hos XTZ utan skador (orsakad av dig "kunden"), då kommer vi att betala tillbaka dina pengar. Om produkten är skadad på ett sätt som inte kan skyllas på returen, då kommer vi att behöva dra av produktens värdeminskning från den summa som kommer att betalas tillbaka till dig. Värdet bestäms från fall till fall, eftersom varje incident är unik. Om du råkar ha skadat en produkt som du vill skicka tillbaka kan du maila oss med bilder av skadorna för att få en uppskattning av värdeminskningen. Det är mycket viktigt att spara originalkartongen, förpackningsmaterial och alla tillbehör. Hålla allt i perfekt skick. Om något är skadat eller saknas, kommer pengar att dras av från summan. Låt oss veta vad som är skadat eller saknas innan returen om du vill veta hur mycket vi kommer att dra av. Buy & Try policy gäller inte för vår Room Analyzer och kablar.

Buy & Try finns i: USA, Storbritannien, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Kina, Hong Kong, Kanada, Alaska, Syd- och Centralamerika, Indonesien, Ryssland, Australien och Afrika.

Om ditt land inte finns med i listan ovan eller om du har några frågor om Buy & Try Policyn, tveka inte att kontakta oss för att få mer information.

*Kunder med beställningar som betalats med PayPal har möjlighet att få återbetalning vid returfrakt, klicka på bannern nedan för mer information.

PayPal