95.22


Högblank Svart

Färgalternativ


3490 Kr
Par
Lägg i kundvagn!

"The XTZ 95.22 has not only beautiful appearance, designed to better meet the minimalist home environment demand for its thin thickness of the box, it is also easy to use. It makes a perfect partner with a flat screen TV to create a greatsound atmosphere but still a cost-effective speaker with excellent performance."

-Super AV - 


99-series - Hemmabio (Sweden)


augusti 04 - 2015

"Performance way above its price range"    "...here we have the speaker bargin of the year!"    "100 percent home run"

- Magnus Fredholm, Hemmabio


PDF Original Language


95.22 - Super AV (China)


december 17 - 2013

"The XTZ 95.22 has not only beautiful appearance, designed tobetter meet the minimalist home environment demand for its thin thickness of the box,it is also easy to use. It makes a perfect partner with a flat-panel TV to create a greatsound atmosphere but still a cost-effective speaker with excellent performance."

-Super AV


PDF Translated


Skicka Recension

Review

Jag köpte 95.22 för att komplettera en hemmabio med två 99.36 och en 99.25 center eftersom jag inte har plats att placera ytterligare två 99.25 som surroundhögtalare. Enligt min åsikt matchar 95.22 bra med 99-serien. De återger surroundljuden mycket realistiskt och jag kan inte säga att jag saknar någonting i ljudet. Speciellt gillar jag att de är mycket platta men fortfarande kapabla att återge en snabb och punch:ig bas.
Mitt system består av 4 95.22 och 1 95.33 center. 95.22 presterar riktigt bra, speciellt om man har högtalarens storlek i åtanke. Diskanten gör ett bra jobb, men även basen är riktigt trevlig. I kombinationskapar dessa 4 surroundhögtalare en riktigt bra atmosfär med gott om detaljer i ljudet. Tillsammans med den starka 95.33 centern som verkligen återger röster perfekt, är detta ett riktigt bra surroundsystem för pengarna. Rekommenderas varmt!
Jag beställde 95.22 efter en jämförelse mot Heco Celan GT 102F som är mycket dyrare. 95.22 spelade än mer precist i de högre frekvenserna och med samma kvalitet i basen. Eftersom de även är lackerade och, för att vara ärlig, så har jag aldrig sett en bättre finish på en högtalare än denna, jag bestämde mig helt klart för 95.22 eftersom de erbjuder mer för pengarna enligt mig.
Äntligen är det slut med billiga subwoofers som bara skapade boomig och volymstark bas men aldrig med kvalitet. Jag har tidigare använt två stora golvhögtalare från Magnat som också presterade bra i basregistret, men de kan inte tävla mot SUB 10.17. Jag är mycket förvånad över vad denna relativt lilla subwoofern kan göra i djupbasen. Den spelar verkligen extremt djupt och precist, jag älskar det. Den gör ett riktigt bra jobb, även vid låga ljudtryck. Jag kör subben tillsammans med 5 95.22 och denna kombinationen gör verkligen ett bra jobb i min hemmabio. Filmer är realistiska och systemet är också bra för att lyssna på konserter. Jag köpte 99.25 tack vare banddiskanten och var väldigt nyfiken på hur bra banddiskanten kunde vara i en så pass billig högtalare. Lenheten i diskanten är riktigt bra och även fylligheten i ljudet. 5/5 stjärnor!